Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
8.
březen
2017

Něco málo o nás


Napsal: Admin

Kdo jsme

Jsme nová, stále se rozvíjející firma s bohatými zkušenosti, která vznikla v roce 2016. Naší prioritou je spokojenost zákazníka, prvotřídní kvalita služeb a dokonalá komunikace se zákazníkem. 

 

Proč nechat realizaci na nás? 

Potrpíme si na detaily, dokonalou spolupráci a 100 % odvedenou kvalitu. Zabýváme se veřejnými, státními i soukromými zakázkami. Naši kvalitu dokazují reference, které si můžete přečíst. 

Budeme se těšit na budoucí spolupráci, 

 

Něco málo o Green Bond s.r.o.

Naše firma vznikla v roce 2016. Našim zákazníkům nabízíme vstřícnou komunikaci, návrh a důkladné projednání projektu a maximální možnou kvalitu odvedené práce. 

Používáme nejkvalitnější technologie a stroje. Stále se snažíme vyvíjet a každá další nová zakázka nás posouvá vpřed. 

Snažíme se neustále vzdělávat, pravidelně se zúčastňujeme seminářů a kurzů. Naším cílem je poznávat a následně pak používat stále nejnovější trendy a moderní prvky v oblasti zahradní architektury, výsadby, realizace a údržby zeleně. 

Zabýváme se zpracováním návrhů zahrad, parků, hřišť, výsadby. Používáme nejnovější a osvědčená hnojiva, substráty, osiva, zeleň a rostliny. Snažíme se stále přizpůsobovat době, a především našemu zákazníkovi, který je pro nás vždy prioritou. 

Věříme v maximální kvalitu a efektivnost našich prací. To dokazují naše projekty. Pohybujeme se ve veřejných a státních zakázkách, kde jsme získali spoustu kladných referencí. 

Rádi se s Vámi setkáme osobně a vše na místě projednáme. 

Se vší úctou a respektem,  

Green Bond s.r.o. 

 

Najdete nás na Facebooku